041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

DAN LJUBEZNI V CIRIUS-u VIPAVA

Maj 28, 2018

Na povabilo gospoda Iva Krušca (Društvo upokojencev Vipava), smo se učenci, pevci Otroškega pevskega zbora podružnične šole Podnanos (OŠ Draga Bajca Vipava) odzvali in odločili, da gremo na obisk v CIRIUS – Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Vipava.

Prireditev smo izpeljali v TEDNU VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA in točno na dan vseslovenske akcije DAN LJUBEZNI, v sredo, 23.05.2018.

Dogodek je bil mišljen kot druženje in skupno petje več generacij. Prav to nam je tudi uspelo, saj so pevcem pomagali tudi varovanci Cirius-a in upokojenci, vzgojitelji in starši. Ob koncu prireditve, na kateri smo peli ljudske pesmi, otroške pesmi in popevke, smo zapeli še pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri. Na kitarah so petje spremljali Katarina Vitežnik, Patrik Vidic in Neža Vidic, na klavirju pa mentorica in zborovodja Vida Trošt Vidic. Dve skladbi je na trobento zaigral tudi mladi trobentač Vid Nabergoj, sicer tudi pevec pevskega zbora.

Z veseljem smo zapeli še Larisi, ki je praznovala rojstni dan. Eden drugemu smo podarili malo ljubezni in dobre volje, varovancem Cirius-a pa popestrili popoldanske urice.

Zahvaljujemo se Ivu Krušcu in Društvu upokojencev Vipava, staršem pevcev za prevoz in sodelovanje na prireditvi, vzgojiteljem in varovancem Cirius-a za prijetno druženje in skupno veselje, kitaristom in trobentaču za prisrčno prireditev v Tednu vseživljenjskega učenja in vseslovenski akciji DAN LJUBEZNI 2018.

Vida Trošt Vidic

Foto: Irena Bratož

Najbolj iskano

(Skupno 360 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost