041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Mini olimpijada v Ajdovščini

Sep 18, 2018

Mini olimpijada se je začela ob 8.00, vendar smo se klubi iz Ajdovščine in okolice začeli pripravljati že okoli 7.30 zjutraj. Takrat smo se zbrali tudi ADC-jevci , z namenom, da smo postavili rekvizite .

Pričakali  smo učence iz 1., 2. in 3. razredov in začeli.  Vsaka postaja posamezne dejavnosti oziroma kluba je imela na voljo 240 sekund (4 minute). Postaje so bile postavljene na nogometnem igrišču poleg dvorane Police. Dobili smo tudi belo-rdeče majice z napisom MINI OLIMPIJADA in sponzorji. Pavzo smo imeli ob 9.35, nato pa pozirali za skupinsko sliko.

Prvi dan je bilo 17 postaj, vsaka postaja je predstavila svoje delo. Košarkarji, gimnastika, plavalni klub Ajdovščina, triatlon klub, karate, modelarski klub, ples na drogu, El 1 – plesna scena, nogometni klub, smučarski, ADC …

Poleg vseh športnih panog smo na dogodku promovirali FAIR-PLAY ter olimpijske vrednote. V sklopu akcije Športne unije Slovenije Veter v laseh – s športom proti zasvojenosti pa smo promovirali tudi pomen gibanja ter zdravega načina življenja. Prireditev si je s pomočjo osnovnih šol ogledalo 1200 otrok. Z veseljem so preizkusili vse postaje.

ADC plesalci smo imeli letos mini predstavo, v kateri smo predstavili tri kategorije plesa. To so elektro bugi, hip-hop ter naša novost disco dance. Na vsake 4 minute sem imela petinštirideset sekund solo hip-hop točke, s katero sem osvojila veliko  prvih mest na različnih tekmovanjih, ter 50. mesto na evropski ravni med 117 plesalkami.

Bila sem zelo vesela, da so me povabili, da jim pomagam predstavljati klub. Čeprav je sonce pripekalo, smo še zmeraj dali vse od sebe in naredili vzdušje. Tam sem spoznala novo trenerko za jazz in disco dance.  Je odlična plesalka. Ples mi je vedno v veselje in se z njim sprostim in grem v svoj svet.

Vsi fantje in punce, vabljeni v naš klub! S plesom vse vrti!

Lana Gorkič, 6.a

Najbolj iskano

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost