041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

MLADINA IN GORE – Državno tekmovanje v Podnanosu

Jan 28, 2019

V soboto, 26, januarja 2019, se je v Podnanosu odvijalo 30. državno tekmovanje MLADINA IN GORE, ki je tudi priložnost za druženje in pridobivanje novega znanja več kot 120 udeleženim tekmovalcem in njihovim mentorjem.

Organizacija tekmovanja je bila v rokah Planinske zveze Slovenije, Mladinske komisije PZS, Zavoda za šport RS Planica, Planinskega društva Podnanos in Osnovne šole Draga Bajca Vipava, podružnica Podnanos.

Tekmovanje se je pričelo s kratko kulturno prireditvijo, kjer je vse prisotne s himno in planinskimi melodijami pozdravil otroški pevski zbor PŠ Podnanos pod vodstvom Vide Trošt Vidic in s spremljavo dveh kitaristov, Patrika in Neže Vidic.

Tekmovalce so pozdravili podpredsednik Planinske zveze Slovenije Roman Ponebšek, župan občine Vipava Goran Kodelja, ravnateljica OŠ Draga Bajca Vipava Mojca Pev, predsednik Planinskega društva Podnanos Sandi Nabergoj, načelnica Mladinske komisije PZS Ana Suhadolnik in koordinatorica tekmovanja Brigita Čeh.

O poteku tekmovanja in rezultatih si lahko preberete v članku Mance Čujež na povezavi: https://www.pzs.si/novice.php?pid=13150

Vida Trošt Vidic

Najbolj iskano

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost