041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Planica je naša kraljica

Mar 27, 2019

Vsako leto Zavarovalnica Triglav z nagradnim izletom v Planico razveseli otroke iz vseh krajev Slovenije. Letos so se ga udeležile prostovoljke: Maruša, Vesna in Lana iz 6. razreda ter Gaja, Pia in Eva iz 5. razreda. Vse učenke si večkrat med tednom vzamejo čas in v  1., 2. in 3. razredu podaljšanega bivanje izvajajo učno pomoč. Prostovoljno delo in učno pomoč izvajajo tudi drugi učenci, vendar smo dobili priložnost le za 6 udeležencev izleta. Ostale bomo nagradili ob naslednji priložnosti.

Ogled kvalifikacij v poletih za svetovni pokal poteka v sproščenem vzdušju. Skakalci si vzamejo čas za fotografiranje z mladimi navijači in jim delijo avtograme. Druženje s športniki in vrstniki ter veselo prepevanje planiške himne »Planica, Planica je naša kraljica«, ki se oglasi ob poletu preko 230m, je nepozabno doživetje za vse obiskovalce. Planiški orli so nas razveselili z dolgimi poleti in večkrat smo jim veselo zapeli.

Po končanih skokih sta se na odru predstavila še raperja Challe Sale in Nipke. Pridružila se jim je tudi celotna ekipa slovenske reprezentance in se obiskovalcem zahvalila za glasno navijanje.

Domov smo odšli polni nepozabnih vtisov ob poletih naših orlov na Planiški velikanki.

Mentorica: Mojca Habič

Najbolj iskano

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost