041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

POMAGAJMO DRUŽINAM

Mar 30, 2020

Spoštovani starši in vsi ostali!

Nepričakovano smo se znašli v nezavidljivi situaciji. Razmere pri nas in drugje po svetu so težke in nihče ne ve, kako dolgo bo trajalo, da se zadeve normalizirajo in nevarnost okužbe z novim koronavirusom preneha. Gospodarstvo se ustavlja. Posledice bodo neizogibne in samo upamo lahko, da ne pretežke. 

Na pobudo staršev smo preverili možnosti, kako lahko pomagamo družinam učencev, ki so se ali bi se morebiti znašle v stiski zaradi nastale situacije.

Ukrepali smo hitro in v okviru šolskega sklada oblikovali poseben fond (popolnoma ločeno od sredstev šolskega sklada), kjer se bodo zbirala sredstva iz prostovoljnih prispevkov namenjena medsebojni pomoči. 

Pomoč je namenjena predvsem tistim družinam, ki težko ali sploh ne morejo svojemu otroku ali otrokom zagotoviti hrane in drugih osnovnih potrebščin. 

Verjamemo, da lahko marsikatero stisko z medsebojno pomočjo in solidarnostjo skupaj premagamo. V ta namen smo na šoli odprli poseben račun na katerega lahko nakažete vaše prostovoljne prispevke. Veseli bomo prav vsakega zneska in poskrbeli, da bo le ta, na transparenten način nekomu pomagal. 

TRR: SI56 0133 6603 0686 243, sklicna številka SI00 29238,  s pripisom: “Pomoč ob pandemiji koronavirusa”.

Že vnaprej hvala vsem, ki boste kakorkoli pomagali.  

S skupnimi močmi, lahko nekomu vsaj malo ublažimo skrbi v tem težkem obdobju. 

Ostanite zdravi in ostanite doma. 

————————-

Starši, ki potrebujete pomoč se prosimo obrnite na svetovalno službo šole, s prošnjo za pomoč. Prošnjo lahko pošljete na naslov: alenka.cehovin@os-vipava.si ali mojca.habic@os-vipava.si

 

Lep pozdrav, 

ravnateljica Mojca Pev, l.r.

predsednica odbora šolskega sklada Elena Kodre Nabergoj, l.r.

 

Priloga: Prošnja za humanitarno pomoč (epidemija)

 

Najbolj iskano

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost