041 619 125 info@os-vipava.si

Učenci 9.b razreda so v drugem polletju na 4 delavnicah (m)učim se?, ki so potekale v okviru razrednih ur spoznavali svoj učni stil, preizkusili so strategije za izboljšanje koncentracije, različne učne strategije in spominske tehnike. Znanje o učenju je pomembna veščina, ki jo bodo potrebovali vse življenje. Še preden nam bodo pobegnili v srednje šole smo ulovili smo nekaj njihovih vtisov z delavnic. 

 

Delavnice so bile zanimive. Dale so mi nov pogled na učenje. 

                                                                                            Leo

Všeč so mi bile vse pokazane tehnike. Najbolj mi bo prišla prav pomodoro tehnika. Spoznala sem svoj učni stil in sedaj si lahko s temi podatki pomagam.

                                                                                         Tinkara

Delavnice so se mi zdele zelo poučne, ker sem pri vsaki slišala nekaj novega. Še posebej mi je bila zanimiva delavnica o koncentraciji, saj mi bodo napotki prišli prav.

Ela

Zdelo se mi je v redu. Naučil sem se novih tehnik učenja. Bilo je zanimivo. 

David

Delavnice so mi bile všeč, ker sem izvedela kakšno novo metodo učenja. Razlaga je bila dobra in všeč mi je bilo, ker smo se pogovarjali med seboj. Škoda, da delavnic nismo imeli že kakšno leto prej, saj bi nam pomagale v zadnjih letih šolanja. 

                                                                                                      Ema

Delavnice so mi bile všeč in zelo koristne, saj sem spoznala veliko novih metod, kako se moram učiti, da se najhitreje naučim vso snov. Sprva nisem vedela, kako naj opišem svoj stil učenja, a zdaj sem spoznala, na kašen način se učim. Hvala za trud in čas. 

Maja

Vsem devetošolcem želim, da bi na srednješolski poti v svoj nahrbtnik, ki jih bo spremljal vse življenje, nabrali čim več znanja in izkušenj z učenjem in da bi pri tem uživali in bili ustvarjalni. 

Gabrijela Kverh Žgur, specialna pedagoginja

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost