041 619 125 info@os-vipava.si

Spoštovani zaposleni, starši, drage učenke in učenci.

(povzeto po vabilu NIJZ Nova Gorica)

Svetovni akciji “Prekolesarimo svet” se bomo za dobro duševno zdravje in z namenom opozarjati na problem samomorilnosti pridružili učenci in zaposleni v Osnovni šoli Draga Bajca Vipava. Vabimo tudi vse družinske člane in prijatelje, da se nam pridružite.

Pobudo za akcijo je v naši regiji dal NIJZ OE Nova Gorica, na ajdovskem pa dogodek promovira Center za krepitev zdravja Ajdovščina v sodelovanju z Občino Ajdovščina.

Navodila za vse, ki želite s kolesarjenje podpreti regijski program “Skupaj ZA duševno zdravje”:

Trajanje kolesarjenja: od 10. septembra (svetovni dan preprečevanja samomora) do 10. oktobra (svetovni dan duševnega zdravja)

Lokacija: kjerkoli, na cestnem, gorskem, sobnem ali katerem drugem kolesu

Udeleženci: kdorkoli, sami ali v družbi

Način zbiranja kilometrov za zaposlene, starše in učence Osnovne šole Draga Bajca Vipava: kliknite na spodnjo povezavo in vpišite število prevoženih kilometrov: https://forms.gle/bSCKqDetyx3nxtCD7

Število prekolesarjenih kilometrov lahko vpisujete v naš števec vsak dan sproti ali pa za več dni skupaj.

Kilometre, ki jih bomo prekolesarili učenci, zaposleni, družinski člani in prijatelji v preteklem tednu, sešteli in sporočili regijskemu koordinatorju. Prispevek regije bo NIJZ OE Nova Gorica posredoval Mednarodni zvezi za preprečevanje samomora, kjer bodo zbirali skupno število prekolesarjenih kilometrov po vsem svetu.

OŠ Draga Bajca Vipava gre s kolesom okoli sveta!

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost