041 619 125 info@os-vipava.si

Na 2. sestanku šolske skupnosti, ki smo ga izvedli v četrtek, 17. 3. 2022, so sodelovali predstavniki učencev od 4. do 9. razreda matične šole. Veseli smo bili, da se nam je pridružila tudi gospa ravnateljica Mojca Pev, ki je odgovorila na vprašanja učencev in spremljala njihovo delo v skupinah. Sestanek in delo v skupinah so zelo uspešno vodili učenci 9. razreda: Ivana Tomažič, Isa Valič in Jan Kristl Petrovič.

V ustvarjalni razpravi so učenci debatirali o spoštovanju pravil šolskega reda (Kaj lahko izboljšate vi v vašem razredu?), medosebnih odnosih, disciplini pri pouku, odnosu do šolske lastnine, predlogih in pobudah učencev za ureditev šole in okolice, pohvalah in predlogih za naslednje šolsko leto. Učenci so svoje predloge, mnenja in pobude zapisali in ustvarili zanimive miselne vzorce, ki jih lahko preberete na priloženih fotografijah in v avli šole.

Ocenili so, da delo na šoli dobro poteka in poudarili, da se veselijo, da bo pouk na predmetni stopnji potekal v različnih učilnicah.

Vodstvu šole in županu se zahvaljujejo za nakup interaktivnega zaslona, za urejanje otroškega igrišča ter kuharicam in čistilkam za njihov trud, da nam je v šoli lepo in prijetno.

Mentorica: Mojca Habič

 

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost