041 619 125 info@os-vipava.si
1.
Danes smo se zbudili in skupaj vsak iz svojih sob smo se odpravili na zajtrk. Zajtrk je bil zelo raznoličen ter okusen. Ob devetih smo se odpravili na 45 minutno vožnjo z podzemno. Danes smo obiskali Green park, menjava kraljeve straže, Buckinghamsko-palačo in veliko več. Danes se videlo da je bilo ze zanimivo tako da smo se imeli odlično.
Lan, Anej, Urban 
 
2.
Drugi dan v Londonu je bil zelo zanimiv. Najprej smo pojedli zajtrk in se nato odpravili proti postaji podzemne železnice. Po štiridesetih minutah smo izstopili na postaji Green park kjer smo si ogledali menjavo kraljeve straže. Po menjavi straže smo odšli proti kraljevi konjenici, kjer smo ujeli menjavo stražnih konj. Nato smo se odpravili proti podzemni, vmes smo videli tudi premierjevo hišo. S podzemno smo se zapeljali na kosilo. Po kosilu smo s se odpeljali do Towerja. Potem pa smo obiskali še znameniti King’s cross station, kjer smo tudi povečerjali. V hotel smo se vrnili ob devetih. 
 
Izak, Tai, Sebastjan in Tilen
 
3.
Zjutraj smo v hotelu imeli samopostrežni zajtrk potem smo odšli pred palačo gledati menjavo straže.Po kosilu smo odšli v naravoslovni muzej. Potem smo se z podzemno opravili na želežniško postajo iz filma Herry Potter. 
 
Matic
 
4.
Pozdravljeni,
 
pošiljam vam današnje poročilo:
 
Zjutraj smo se po zajtrku z podzemno železnico odpravili od hotela v mesto. Tam smo si najprej ogledali Buchinghamsko palačo in menjavo kraljeve straže, potem pa smo se sprehodili skozi St. James’s park. Zatem smo si ogledali menjavo konjeniške straže. Sledila je vožnja z podzemno železnico do Camden streeta, kjer smo si ogledali trgovinice in pojedli kosilo. Ko smo se najedli smo odšli v Naravoslovni muzej. Potem smo si odšli ogledat London tower. Zatem smo odšli na postajo King’s cross, znano po Harry Potterju, kjer smo spet pojedli, potem pa se odpravili nazaj do hotela.
 
Vanesa, Zarja, Sara, Manca
 
5.

Dan se je zacel ob 9 uri kjer smo si ogledali menjavo straže kraljice elizabete II.. Nadeljevali smo do buchitins palach kjer smo si ogledali znamenitosti nato je sledilo kosilo ki je bilo vrhunsko saj smo jedli na odprtih kuhnjah. Smo se pa danes tudi vozili z podzemno. Obcutek je neverjeten! In tako smo zakljucili 2 dan!

 

Jure, Vid, Alen, Ajdin

(Skupno 217 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost