041 619 125 info@os-vipava.si

Tina Vovk je zapisala: Pot do sv. Miklava mi je bila zelo všeč in zanimiva. Ker je bilo zelo vroče mi je bilo všeč takrat, ko smo našli naraven, čist in hladen izvir. Bil je strm hrib, vendar je bilo zelo zanimivo in lepo. Ko je bil čas za malico smo se ustavili pri bližnji senci in smo pomalicali. Ko smo prišli na vrh, smo zvonili z zvonci v zvoniku cerkvice sv Miklava. Pot nazaj je potekala cel čas v senci. Bilo je zelo lepo.

Marta iz 5.a je povedala: V petek, 13. maja, smo se odpravili na pohod do sv. Miklava. Po poti smo videli kar nekaj kač in kuščarjev, večina jih je bilo mrtvih. Večino poti smo hodili po senci, a kar nekaj učencev, ki niso vajeni pohodništva so bili prepoteni. Na poti je bilo veliko razpotij in nekaterim učencem se je zdelo, da hodimo v krogu. Ko smo prispeli na cilj smo bili vsi zadovoljni.

Filip Nabergoj je zapisal: 1. Na pohodu je bilo vroče, ampak bili smo v senci. 2. Pohod je bil dolg, ampak imeli smo se lepo. 3. Ko smo prišli do Miklava, smo se odpočili. Nekateri učenci so tudi zvonili. 4. Veliko smo se pogovarjali o vsem. 5. V šolo smo prišli točno na kosilo.

Natalija je svoj dan prikazala z ilustracijo.

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost