041 619 125 info@os-vipava.si

V torek, 30. 5. 2023 smo na matični šoli v Vipavi izvedli roditeljski sestanek za starše bodočih prvošolcev. Veseli smo, da se je na vabilo odzvalo veliko število staršev.

Po uvodnem pozdravu gospe ravnateljice Mojce Pev so učiteljice Katarina Ukmar, Maja Funa in Tanja Tomažič predstavile delo v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju, neobvezni izbirni predmet angleščina v 1. razred ter pripomočke in delovne zvezke za 1. razred. 

Gospa Elizabeta Šapla, univ. dipl. psih., je predstavila program Neverjetna leta, ki ga vodi kot zunanja sodelavka CSD Severna Primorska, sicer zaposlena na CIRIUS Vipava. Zahvaljujemo se ji za zanimivo in vzpodbudno predstavitev. Več o programu lahko preberete na spletni strani: https://neverjetna-leta.si/

Svetovalna delavka Mojca Habič je predstavila aplikacijo e-Asistent, ki jo na šoli  uporabljamo za komunikacijo s starši in obrazce, ki jih potrebujemo za organizacijo dela na šoli.

Zadnji teden v avgustu bo roditeljski sestanek z učiteljico, ki bo otroke poučevala v 1. razredu. Vabilo boste prejeli po 15. avgustu. V petek, 1. septembra bo začetek novega šolskega leta.

Razšli smo se z mislijo na veselo pričakovanje prvega šolskega dne. 

Vsem želimo vesele in prijetne počitnice. 

Mojca Habič

Informacije za starše

Potrebščine za 1. razred 2023/24

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost