041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Zvezde plešejo

Apr 24, 2018

V nedeljo 22.4.2018 smo se z izbirnim predmetom Ples podali na pot v Ljubljano. Ta izlet smo začeli ob 16.30 pred šolo v Vipavi. Z avtobusom smo se odpravili do Ljubljane. Izstopili smo pred zgradbo POP TV in A-kanal. V studio so nas ob 18.00 pospremili varnostniki. Do 18.30 smo imeli zabavni program. Imeli smo komedianta, ki nam je krajšal čas in nas učil, kdaj moramo ploskati. Za uvodni ples so na oder prišli plesni pari ter odplesali skupinski ples. Potem so se plesalci odpravili v garderobe, da so se pripravili na snemanje tekmovanja. Med snemanjem oddaje v živo smo med časom reklam imeli 4-minutne odmore. Takrat so nam prinesli vodo in prigrizek.

Zelo lepo nam je bilo, ko smo videli, kako snemajo oddaje v živo. Bili smo navdušeni nad spretnostjo in eleganco plesnih parov. Na koncu smo se lahko slikali z zvezdami in sodniki. Počasi je prišel čas za odhod domov. Avtobus nas je pobral čez cesto pred Hoferjem. Pred osnovno šolo v Vipavi smo prišli ob 23.30.

Z največjim veseljem, bi še enkrat obiskali studio in si ogledali snemanje oddaje Zvezde plešejo. Še posebej se zahvaljujemo naši učiteljici Petri Batagelj, da nam je omogočila tako lepo doživetje!

Ana Rener in Neža Vidic

Najbolj iskano

(Skupno 208 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost