041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Šola v naravi – zadnji dan

Jun 18, 2018

Zadnjega jutra  se nas je večina zbudila pozno, zato pred zajtrkom ni bilo časa za pospravljanje. Ker smo morali sobe izprazniti do 10.00, smo imeli zato po zajtrku polne roke dela. Učitelji so pri tem pomagali, saj bi sicer prinesli domov le polovico oblačil. Pozabljeno je bilo v kopalnicah, pod posteljami, pod blazinami, na pogradu in mizi,… Nekaj stvari ni našlo lastnika. Najdete jih pri učiteljici Nadji.

Čakalo nas je še zadnje kopanje, opazovanje življenja v nabrežju, družabne igre in poležavanje na soncu ali v senci. Oddahnili smo si od vseh tekmovanj in čakali samo še na kosilo in odhod.

Po kosilu je nastala skupinska fotografija. Pred hišicami smo obdarili najbolj pospravljene sobe, najboljše v štafetnih igrah, akvatlonu, Ankaran ima talent in delfinčke. Ponosni smo na vse bronaste in srebrne delfinčke. Med podeljenjevanjem so vaditelji ugotovili, da je kar nekaj srebrnim zmanjkalo zelo malo do zlatega. Edini zlati delfinček je pripadal Eli Valič.

V Vipavo smo srečno in točno prispeli.

Učitelji smo veseli, da so se ŠVN udeležili vsi otroci generacije. To je bila generacija, na katero smo lahko ponosni. Učenci so bili pri delu natančni, vestni, niso potrebovali veliko ponavljanja navodil, drug drugega so razumeli in si pomagali.

Dragi starši, še enkrat hvala, da ste nam zaupali. Upamo, da bo tudi ta generacija ohranila na šolo v naravi lepe spomine čimdlje.

Več slik tukaj.

Najbolj iskano

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost