041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

KULTURNI DAN NA PODRUŽNICI PODNANOS

Okt 16, 2018

V nov teden smo na podružnici v Podnanosu zakorakali z nadvse zanimivim in pestrim ponedeljkovim dogajanjem.

Dan smo začeli v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini s filmsko vzgojo in ogledom otroškega muzikla Sova in miška. Igriv film nas je popeljal na vznemirljivo pustolovščino štirih prijateljev in miške, ki so skupaj odkrivali pravila narave in pravega prijateljstva.

Po povratku na podružnico nas je že čakala težko pričakovana malica, učiteljice pa smo s skrivnostnimi namigi ohranjale visoko mero motiviranosti med učenci in veselje, da zanimivih aktivnosti še ni konec.

Z 20 minutnim sprehodom do cerkvice v Podbrju smo najprej obeležili svetovni dan hoje, potem pa so se učenci podali v lov na skriti zaklad. Vsak razred je moral poiskati svoj skriti zaklad – sovo in miško dogovorjene barve, vsi pa so zagnano iskali še mavrično sovo, katere najditelj je prinesel zmago svojemu razredu. Učenci so se naloge lotili zelo zavzeto, razredi so se dobro povezali in lepo sodelovali, med njimi je bilo čutiti pravo mero igrivosti in tekmovalnosti. Zmaga je šla v roke četrtošolcev, najdena mavrična sova pa je prinesla nagrado učencem vseh razredov, ki so se lahko posladkali z bonboni.

Marjana Podobnik

Najbolj iskano

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost