041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

SREČANJE VIPAVSKIH STAROSTNIKOV

Nov 16, 2018

Rdeči križ Ajdovščina je 10.11.2018 organiziral srečanje starejših občanov iz Vipave in okolice, ki so stari 80 in več let. Vabilu se je odzvalo lepo število povabljenih.

Starejše je pozdravila ga. ravnateljica Mojca Pev in  predsednik RK Rajko Troha. Sledil je kulturni in zabavni program poln glasbe. Z recitacijami so nastopile učenke tretjega razreda Asja Laharnar, Ana Strilić, Pia Suša in Lana Orel pod mentorstvom razredničarke Marije Mikuž Papež. Z lepim petjem so nas navdušili učenci podružnične pole iz Podnanosa pod vodstvom zborovodkinje Vide Trošt Vidič ter spremljajočima kitaristoma Patrikom in Nežo Vidic. Predstavil se nam je harmonikar Matija Stibilj in trio Pod skalo. Venček plesov iz bovškega je predstavila skupina folklornega društva iz Vipave. Ves program je izvrstno povezovala osmošolka Manja Praček pod mentorstvom Nadje Rodman Koradin.

Po programu so starejši občani nadaljevali druženje ob slastnem kosilu, ki so ga postregli učenci naše šole Irena, Matej, Sebastjan, Tamara in Živa. Zahvala gre tudi skrbnim kuharicam Eleni Kuzmin, Senadi Kurtić in Bojana Čoha.

Zahvaljujemo se tudi obema Irenama iz RK Ajdovščina za sodelovanje in pomoč pri organizaciji.

Marija Mikuž Papež in Nadja Rodman Koradin

Najbolj iskano

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost