041 619 125 info@os-vipava.si

Osnovna šola Draga Bajca Vipava

Podružnična šola Podnanos

Podružnična šola Vrhpolje

Podružnična šola Goče

Arhivi

Madžarska, 6.dan

Okt 8, 2019

Naš zadnji dan v Szentesu. V šolo smo prišli športno oblečeni, saj je bil na programu športni dan. Celotna šola se je zbrala na igrišču za ogrevanje ob glasbi. Učitelji so pripravili pet postaj, ki so jih učenci obiskovali po oddelkih: vlečenje vrvi, odbojka z rjuhami, orientacija, hokej in posebna igra – baseball plus rugby. Na koncu so učenci odtekli še 2019 metrski skupinski tek.
Po kosilu se je odvijala Szentes Fiesta: za učence predmetne stopnje in naše učence so starši pripravili različne zabavne igre: oblačenje majice, pobiranje žogic z rolkami, pantomima…
Po zabavi so starši učencev, ki sodelujejo na izmenjavi, začeli pripravljati večerjo: lečo in gulaš. Pred večerjo so pripravili kulturni program, po večerji pa je sledilo druženje učencev, staršev in učiteljev.
Naši učenci so v Szentesu preživeli teden, poln različnih doživetij, spoznavali so kulturo naše sosednje države in prepričani sva, da bodo domov prinesli polno lepih vtisov in spominov. Za odličen program in gostoljubnost se zahvaljujemo celotni ekipi učiteljev pod vodstvom učiteljic Kristine in Eve ter ravnatelja Andraža in gostujočim družinam.
Sonja Simonič Puc in Mojca Pev

Najbolj iskano

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost