041 619 125 info@os-vipava.si
Končno je prišel zadnji dan šole v naravi. No, za nekatere končno, nekaj pa bi jih še ostalo.
Po zajtrku in pozdravu veveričk z borovcev, smo odšli pospravljat sobe in pakirat naše stvari nazaj v kovčke. Upajmo, da čistilke ne bodo preveč hude, ko bodo čistile naš nered … Eh, saj nismo zares pustili takšnega razdejanja! 😉
Nato je sledil zadnji preizkus v plavanju. Učitelji so preverili, koliko smo od ponedeljka napredovali in kakšnega morskega konjička ali delfinčka smo si prislužili. Roko na srce: zdi se, da zadnje generacije na morju ali v bazenih manj plavajo in se raje posvečajo drugačnim vodnim radostim, kajti zlatega delfinčka je dobila samo ena učenka. Bilo je pa kar nekaj dobrih srebrnih, ki so za las zgrešili najžlahtnejšega. Da ne boste mislili: delfinčke ni kar tako enostavno dobiti! Vemo, da če bi ostali še kakšen dan več, bi se prav vsi bolje izkazali v plavalnih tehnikah. Zato smo obljubili, da se bomo med poletjem, če bomo le imeli možnost, spomnili, kar so nam govorili in pokazali učitelji, ter utrjevali pridobljeno znanje.
Po kosilu smo imeli podelitev priznanj in nagrad: za zlatega delfinčka, za najboljšo ekipo v štafetnih igrah (4. a), za najbolj pospravljene sobe (Biserne deklice) in za najbolj prizadevne učence, ki so priskočili na pomoč vrstnikom in učiteljem, ne da bi jih k temu kdo posebej pozval (četrtošolec s Podnanosa in dve vipavski četrtošolki). Še enkrat čestitke!
K današnjemu prispevku prilagamo včerajšnji intervju z radiem Robin, kjer so tri učenke odgovarjale na vprašanja radijske voditeljice.
Za slovo prilagamo video, iz katerega je razvidno, da smo se v šoli v naravi imeli lepo in da nam bodo ti dnevi ostali v čudovitem spominu!
Učenci in učitelji letošnje 2. odprave ŠVN
(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost