041 619 125 info@os-vipava.si

Današnje jutro smo izkoristili za opazovanje simpatičnih veveric v bližnjem parku. Med hranjenjem se niso pustile motiti, nas pa je hladen in svež zrak dobro prebudil. V parku je bilo tudi nekaj kolesarjev, saj je v bližini manjša šola in presenečeni smo, da se kljub zasneženim cestam in pri -10*C učenci v šolo vozijo s kolesi. 

V dopoldanskem delu programa smo si sodelujoči učitelji izmenjali izkušnje o delu v okviru projektnih aktivnosti na šolah. Delo na naši šoli je predstavila Silvija Makovec. 

Popoldanski program smo nadaljevali z ogledom muzeja umetnosti. Po ogledu smo imeli delavnico, ki smo jo začeli z “Barvno kopelijo” in nadaljevali z likovnim ustvarjanjem v barvah počutja. 

Ob delovni večerji smo ugotavljali, da nam je teden mobilnosti na Finskem zelo hitro minil. V maju bo izmenjava potekala v Jerezu v Španiji, kjer bo še nekaj priložnosti za pogovore, izmenjavo izkušenj in predstavitev šolskih projektov.  Skupni projekt vseh sodelujočih šol vam bomo predstavili v naslednjem tednu.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost