041 619 125 info@os-vipava.si

Na dan mladosti, 25. maja 2023, smo se v vrtcu Vipava odločili prirediti zaključni koncert vrtčevskega pevskega zbora. Da bi dogajanje še bolj popestrili, smo v goste povabili tudi otroški pevski zbor Pike iz OŠ Vipava. Vabilu so se z veseljem odzvali in tako smo skupaj sestavili program zanimivih pesmi.

Povabili smo družine pevcev, prišli pa so tudi drugi poslušalci. Program sta v celoto lepo povezovali šolarki iz 4.b razreda Ema Obrovnik in Blažka Bago, za kar se jima iz srca zahvaljujemo. Prav tako gre zahvala tudi inštrumentalistoma Vidi Trošt in Dejanu Renerju, ki sta s kitaro in harmoniko dodala piko na i otroškemu petju. Na koncu sta združena zbora zapela še tri skupne pesmi.

Vzdušje na koncertu je bilo sproščeno, malce nam je bilo vroče, vendar nas je rahel vetrič ravno prav hladil. Nekateri poslušalci so posedali kar na pokošeni travi v senci dreves…

Po vseh odpetih pesmih, smo se vsi strinjali, da si mladi pevci več kot zaslužijo nekaj hladnega in sladkega, zato so takoj po nastopu dobili sladoled. Svoje veselje so otroci iskreno pokazali.

Bilo je lepo in če bo vse prav, bomo dogodek z veseljem še kdaj ponovili.

Nadja Bago, Polonca Klemenčič Cizara in Lara žabar

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost