041 619 125 info@os-vipava.si
V Vrhpolju smo zadnji dan proslavili  z zaključno prireditvijo, s katero smo obeležili dan državnosti in zaključek šolskega leta. 
Predstava je bila pravi gledališko-glasbeno-plesni dogodek, saj so se otroci predstavili kar z dvema dramskima igrama – Krtačka Zobačka in Pikapolonica in pikice. Otroci so se čudovito vživeli v svoje vloge in odigrali kot pravi igralci. Učenci niso pozabili niti na jutrišnji praznik, in četrtošolci in petošolci so našo domovino počastili s svojimi mislimi o naši lepi Sloveniji. 
Ob ljudskih in modernih melodijah smo uživali v plesih, ki so jih pripravili tretješolci in učenke z Alice iz plesne šole ACD. Drugošolci so navdušili z ritmičnimi igrami, s katerimi so nas popeljali v čudoviti svet ritmov. Pevski zbor pod vodstvom učitelja Jerneja je zapel tri igrive otroške pesmice, ki so nas spomnile, da se čisto kmalu začnejo počitnice in da bomo imeli veliko časa za igrivost, spontanost in za vse tisto, za kar med šolskim letom zmanjka časa. 
Na koncu nas je pozdravila še gospa ravnateljica in učencem in učiteljem čestitala za odlično izvedbo ter zaželela lepe počitnice. 
 
Prireditvi, ki so jo načrtovale učiteljice PŠ Vrhpolje in skupaj z učenci tudi odlično izvedle, so vsi učenci ves čas tiho, zbrano in z zanimanjem sledili. Po koncu pa so učenci pohiteli v svoje razrede po spričevala in priznanja. 
 
Maja Funa
 
(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost