041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

V novo šolsko leto

Sep 4, 2017

Prvošolke in prvošolčki, spoštovani starši, drage sodelavke in sodelavci!
Po dolgem in vročem poletju smo se v petek nekateri prvič, drugi ponovno dobili v šolskih klopeh. Tudi vreme je pokazalo, da je počitnic konec. Nasmeh na obrazu učencev matične in podružničnih šol je nakazal, da učenci prihajajo v šolo polni načrtov, otroške vedoželjnosti in pripravljeni na sprejemanje novega znanja.
Želim vam, da bo šolsko delo potekalo v skladu s pričakovanji vseh udeležencev. Verjamem tudi, da boste v življenje in delo matične šole in podružničnih šol vnašali sveže otroške ideje.
Skozi šolsko leto naj vas vodi vedoželjnost, med seboj si pomagajte in bodite strpni.
Vam starši želim, da spremljajte delo in napredek svojega otroka. Življenje je polno vzponov in padcev, a pomembno je, da znamo tako prve kot tudi druge sprejeti na primeren način. Starši spodbujajte otroke tudi takrat, ko jim je hudo in se z njimi veselite vsakega uspeha. Skupaj z vami imamo isti cilj, naučiti otroka za življenje. Do omenjenega cilja pa vodi več poti. Zato moramo medsebojno dobro sodelovati, se podpirati in otrokom dajati zgled in prave vrednote.
Cenjeni sodelavci. Poučevanje in prenašanje znanja na mlajše generacije je prav poseben poklic. Bodimo predani svojemu delu, učimo otroke za življenje in bodočnost. Naj vas v tem šolskem letu vodi misel, da nas bo le odgovorno delo pripeljalo do postavljenih ciljev in znanj, ki jih bodo mladi v življenju nujno potrebovali.
Mojca Pev
RAVNATELJICA

Najbolj iskano

(Skupno 192 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost