041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Martinov pohod z lučkami

Nov 8, 2019

Ponovno je prišel čas, ko se narava umirja in se življenje pripravlja na zimski počitek. Že v preteklosti so se ljudje v tem obdobju zahvaljevali za vse dobro, kar so prejeli preko leta.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na dobrodelnem Martinovem pohodu z lučkami, ki bo v četrtek, 14. 11. 2019, ob 18.00 uri, ko se bomo tudi mi s hvaležnostjo ozrli v preteklost in hkrati z dobrodelnostjo v prihodnost.

S pohodom bomo pričeli pred matično osnovno šolo. Učenci bodo najprej v avli od razrednikov prejeli svetilke, nato pa naj pohod nadaljujejo skupaj s starši. V spremstvu Teodozijeve vojske se bomo sprehodili po Vipavi in pohod zaključili v atriju Lanthierijevega dvorca. Tam bomo lučke odložili na tla, prisluhnili krajšemu kulturnemu programu in ob toplem čaju izmenjali nekaj besed. Možen bo tudi brezplačen ogled Vinarskega muzeja.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za vse prostovoljne prispevke, ki jih boste namenili za šolski sklad. Martinov pohod z lučkami pripravlja OŠ Draga Bajca Vipava v sodelovanju s KID Teodozij in TIC Vipava.

Mojca Pev, ravnateljica

Najbolj iskano

(Skupno 264 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost