041 619 125 info@os-vipava.si

Po dvoletnem »koronskem« premoru bo na Osnovni šoli Draga Bajca v Vipavi  ponovno poletna šola angleškega jezika, ki ga bo izvedla angleška organizacija  English in Action s sedežem v Canterburyju v Veliki Britaniji.  

Tečaj bo potekal od 22. avgusta do 26. avgusta 2022 v popoldanskih urah. 

Tečaj je namenjen učencem od 1. do 9. razreda. Poučevali jih bodo usposobljeni  učitelji – materni govorci angleškega jezika, ki bodo prišli iz Velike Britanije.  V skupini bo od 12 do 15 učencev. Sodelovali bodo v zabavnih in poučnih  aktivnostih, kvizih, predstavitvah, projektnem delu in gledališki igri. Delovni zvezek,  mapo in pisalo bodo učenci dobili ob začetku tečaja 

Vsak tečajnik bo ob zaključku prejel potrdilo o obiskovanju tečaja. Otroci bodo po tečaju govorili bolj tekoče, samozavestno in bodo bolj motivirani za  pogovore v angleškem jeziku. Tečaj bo prilagojen znanju in starosti otrok, ki bodo v  skupine razporejeni glede na starost in sposobnosti.  

  1. triada: tečaj traja po 3 šolske ure dnevno od ponedeljka do petka – ena skupina  od 13.30 do 16.00, druga skupina od 16.20 do 18.50. 
  2. – 9. razred: tečaj traja po 6 šolskih ur dnevno od 13.30 do 18.50, vmes je 20- minutni odmor za malico. 

CENA: 

POLNI TEČAJ (4. – 9. razred): 152 € (144 € stroški programa in učiteljev + 8 € stroški  izvedbe tečaja na šoli) 

POLOVIČNI TEČAJ (1. triada) 79€ (75 + 4)

Če sta vključena dva otroka iz iste družine, je cena 30 € manj za vsakega otroka (polni tečaj), oziroma 15€ (skrajšani tečaj).  

Učenci, ki bodo zaradi zdravstvenih ali težkih osebnih okoliščin odsotni 3 dni ali več,  bodo dobili del stroškov povrnjenih. 

Učenci se lahko naročijo tudi na šolsko malico z doplačilom 6€ za cel teden.  

PRIJAVA: do 31. 5. 2022 

Učence prijavite preko elektronske prijavnice: 

https://forms.gle/A6PtSrKERHCvR4Rv6.  

V primeru težav z izpolnjevanjem prijavnice se lahko obrnete na kontaktno učiteljico  preko elektronske pošte eiavipava@gmail.com.  

Naknadne prijave bomo sprejemali, če bodo ostala prosta mesta. 

PLAČILO: do konca junija 2022 

Tečaj boste plačali z nakazilom na TRR OŠ Draga Bajca Vipava. Podatke, potrebne za  plačilo, boste prejeli po izteku prijavnega roka (učencem, ki se šolajo na OŠ Draga  Bajca Vipava bo znesek za plačilo tečaja obračunan na mesečni položnici). 

VEČ INFORMACIJ

Spletna stran organizacije English in Action: https://www.englishinaction.com/ Predstavitveni videoposnetki, primeri učnih dejavnosti:  

https://englishinaction.com/tv.php 

Koordinatorica tečaja: Sonja Simonič Puc: eiavipava@gmail.com

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost