041 619 125 info@os-vipava.si

Zaradi slabega vremena je dobrodelni Martinov pohod ODPOVEDAN.

 

 

Izraziti hvaležnost. Izpovedati jo. Tako, povsem iz srca. Izpovedati jo takrat, ko jo iskreno začutiš. Brez leporečja in narejenosti. Razodeti jo v vsej resnici, čisto odprto, tako kot se zjutraj razpre nebo in obsije z novo zarjo vso zemljo, brez pridržkov in senc. (Jože Urbanija)

Drage učenke, učenci, zaposleni, spoštovani starši.

Po nekajletnem premoru je ponovno čas za dobrodelni Martinov pohod z lučkami. Jeseni se narava umirja in življenje se pripravlja na zimski počitek.

Vljudno vas vabimo na dobrodelni Martinov pohod z lučkami, ki bo v ponedeljek, 14. 11. 2022, ob 18.00, ko se bomo s hvaležnostjo ozrli v preteklost in hkrati z dobrodelnostjo v prihodnost.

S pohodom bomo začeli pred matično šolo v Vipavi. Učenci od 1. do 3. razreda matične šole in vseh podružnic bodo v avli matične šole prevzeli lučke. Na pohod so vabljeni vsi učenci šole in njihovi starši, stari starši. Lučke, ki bodo ostale, bomo razdelili med četrtošolce in petošolce. Seveda pa lahko lučke prinesete tudi s sabo. V spremstvu gasilcev in Teodozijeve vojske se bomo sprehodili po Vipavi in pohod zaključili v atriju Lanthierijevega dvorca.  Tam bomo lučke odložili na tla, prisluhnili krajšemu kulturnemu programu in ob toplem čaju izmenjali nekaj besed.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vse dobrodelne prispevke, ki jih boste namenili šolskemu skladu.

Pridite, lepo nam bo.

Lepo vas pozdravljam

Mojca Pev

Ravnateljica OŠ Draga Bajca Vipava

 

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost