041 619 125 info@os-vipava.si

V petek, 23. decembra 2022, smo učitelji in učenci razredne stopnje pripravili proslavo s katero smo počastili slovenski državni praznik, dan samostojnosti in enotnosti ter se poslovili od leta 2022.

V proslavo nas je popeljala himna, ki nam jo je na flavto zaigrala učenka 5. razreda. Spomnili smo se zakaj je ta dan tako pomemben za vse nas ter zakaj je pomembno, da se zavedamo pomena naše domovine. Učenci so pripravili čudovite recitacije, ki opevajo lepote naše domovine in nas s tem opomnili kako lepa in dragocena je le ta.

Novoletni del programa pa je bil obarvan z radostnim petjem božično-novoletnih pesmi ter igrico z naslovom V pričakovanju Božička, ki so nam jo zaigrali učenci in učenke dramskega krožka pod vodstvom učiteljice Darije Bajić. Za še boljše vzdušje pa so se jim pridružili učenci 1. razreda in pevski zbor pod vodstvom Lare Žabar, ki so pripravili glasbeno spremljavo igrici. Vzdušje je bilo čarobno in vsi smo že nestrpno čakali prihajajoče praznike.

Zaključimo koledarsko leto z mislijo s prireditve, ki jo je zapisala Louisa may Alcott. »Tam daleč nekje nad soncem so moje največje želje. Morda se mi nikoli ne bodo uresničile, vendar lahko gledam navzgor in jih vidim v vsej njihovi lepoti in verjamem vanje…« Tudi vsi mi moramo verjeti in gledati navzgor, da nam bo nekoč uspelo. Verjemimo v prihodnost, to naj bo naše vodilo.

Anja Zaletelj

Vse fotografije si lahko ogledate TUKAJ

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost