041 619 125 info@os-vipava.si
Planica je tradicionalno prizorišče FIS finala svetovnega pokala v smučarskih skokih. V četrtek, 30. 3. so v družbi številnih otrok iz vse Slovenije uradni trening in kvalifikacije spremljale tudi učenke 6., 8. in 9. razreda. 
 
V množici navijačev ponosno vihrajo zastave in ob glasnem navijanju vzpodbujajo vse tekmovalce. Kako pogumni so tekmovalci, ki se spustijo z vrha zaletišča in poletijo do 241,5 m daleč, ugotoviš na samem prizorišču, ko od blizu opazuješ skakalca, ki leti, leti, leti kot majhna pikica. Anže L., Timi Z. in Domen P. so zasedli prva tri mesta. 
Po končanih kvalifikacijah se je nadaljevalo veselo druženje z gostoma in ambasadorjema zdravja. Pozdravila sta jih Challe Salle in Melani Mekicar, ki sta jih ob pesmi nagovorila k zdravemu in aktivnemu življenju, s sloganom »Dim je mim’«. Pridružili so se jima tudi skakalci SLO reprezentance.
 
Zahvaljujemo se sponzorjema Zavarovalnici Triglav in DPM Moste Polje Ljubljana ter MDPM Ajdovščina, ki so omogočili brezplačen ogled kvalifikacij. Dogodek bo vsem ostal v prijetnem in trajnem spominu.
Pripravila ŠSS 
 
(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost