041 619 125 info@os-vipava.si

FORNI DI SOPRA 

Letošnje zimovanje smo prvič izvedli v kraju Forni di Sopra, v furlanskih dolomitih. Zaradi velikega števila udeležencev smo zimovanje izvedli v dveh delih.

V prvi skupini so učenci predmetne stopnje.

Danes  se nam je zimovanje prevesilo v drugi del. Po šoli smučanja smo obiskali drsališče. Po večerji pa smo se zabavali ob tomboli.

Kot vodja zimovanja in  razredničarka 9.razreda, bi želela pohvaliti  udeležence letošnjega zimovanja.

Učenci so samostojni, učno zelo uspešni in ambiciozni pri osvajanju novih vsebin, poleg tega pa so zelo sproščeni in znajo zdravo, zabavno in aktivno preživljati prosti čas. Verjamem, da so vzor mlajšim generacijam in lep primer medgeneracijske solidarnosti.

Pohvaljeni so bili s strani učiteljev in osebja. Svojo solidarnost in vsestranskost so dokazali, ker so poleg vseh obveznosti, ki jih imajo na zimovanju, po navodilih profesorice uredili, ter oddali raziskovalno nalogo iz geografije, predstavili projekt za podjetniški krožek,….. ter priskočili na pomoč pri vsakdanjih opravilih ( pomoč pri obrokih in pospravljanju, urejanju sob,…). Ponudili so se tudi kuharju in mu bili v pomoč pri pripravi in peki palačink.

Pohvale in pozdrave pa pošiljamo tudi staršem in učiteljem.

Lahko smo ponosni, da so vipavski otroci “ponesli dober glas v deseto vas”.

 

Petra in Kristina

(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost