041 619 125 info@os-vipava.si

Učenke in učenci, spoštovani starši.

Počitnice se bodo kmalu končale in prišel bo čas, ko boste drage učenke in učenci spet, nekateri prvič prestopili šolski prag.

Zagotovo vas že zanima, kdo bo vaš razrednik, sorazrednik, kdo bodo vaši sošolci.

Starši prvošolcev in šestošolcev boste obvestilo o oddelku prejeli v petek, 25. 8. 2023. Ob prehodu iz podružnic na matično šolo moramo na novo oblikovati oddelke šestega razreda. Pri sestavi oddelkov so upoštevani različni dejavniki, ki zagotavljajo najbolj optimalno okolje za učenje in razvoj vsakega posameznega učenca.

Razredniki in sorazredniki v šolskem letu 2023/2024 bodo:

ODDELEK RAZREDNIK SORAZREDNIK, 2. STROKOVNI DELAVEC V 1. RAZREDU
1. A Nadja Kompara (nadomešča Natalija Marc) Vesna Žvanut (nadomešča Tjaša Čufer)
1. B Elena Curk Kristina Vanceta
2. A Tanja Tomažič  
2. B Maruša Čebron  
3. A Darija Bajić  
3. B Anja Puhar  
4. A Nadja Rodman Koradin  
4. B Vida Trošt  
5. A Mirjam Goričan Štimec  
5. B Maja Šapla  
6. A Urška Kumar Ivan Ivanov
6. B Andreja Premrl Prosen Kaja Praprotnik
6. C Sonja Simonič Puc Tina Blažko
7. A Tea Furlan Nina Šulenta
7. B Janja Nusdorfer Nedeljkovič Neli Markočič
7. C Veronika Gomizelj Hana Jerončič
8. A Barbara Kodelja Pavlin Maruška Rojc
8. B Ana Kobal Karin Črnigoj
8. C Elena Kodre Nabergoj Petra Batagelj
9. A Andrejka Trošt Pižent Kristina Lavrenčič
9. B Samo Jamšek Andreja Jamšek
9. C Tina Bevk Živa Vidic
GOČE
1., 2., 3. RAZRED Anita Čujec Vesna Žvanut (nadomešča Tjaša Čufer)
5. RAZRED Vanja Krapež vodja podružnice
VRHPOLJE
1. RAZRED Breda Žvokelj  
2. RAZRED Daša Černigoj  
3. RAZRED Polonca Virant  
4. RAZRED Mojca Šček  
5. RAZRED Sara Furlan vodja podružnice
PODNANOS
1. RAZRED Tjaša Kobal  
2. RAZRED Anita Hrovatin  
3. RAZRED Marjana Podobnik  
4. RAZRED Katarina Vitežnik  
5. RAZRED Andreja Likar Ivanov vodja podružnice

Urnik prvega šolskega dne bo nekoliko drugačen. Prvi dve uri bodo učenci z razrednikom, nato bo sledil pouk po urniku. Urnik za prvi šolski dan za razredno stopnjo si lahko ogledate  TUKAJ. Predmetna stopnja lahko do urnika dostopa TUKAJ.

Prvi šolski dan bomo organizirali podaljšano bivanje, učenci bodo imeli na šoli možnost malice in kosila. Ker prvošolci pridejo v šolo pozneje, prvi dan jutranjega varstva ne bo. V Vipavi bo možnost jutranjega varstva vsak dan med 6.30 in 8.00. V skladu z normativi lahko organiziramo jutranje varstvo tudi na podružnici Podnanos in Vrhpolje. Prijavljenih mora biti 10 učencev. O tem se boste starši pogovorili z razredničarko. Jutranje varstvo lahko organiziramo le za učence 1. razreda.

Prvi šolski dan zaključimo nekoliko prej, zato bo ta dan organiziran samo prvi odvoz učencev.  Urnik šolskih prevozov bo z novim šolskim letom spremenjen. Nov urnik prevozov je objavljen TUKAJ.

Z letošnjim šolskim letom bo šolski zvonec zvonil ob spremenjeni uri. Z namenom uvajanja sprostitvenega odmora za učence matične šole, smo nekoliko spremenili časovno razporeditev šolskih ur in odmorov. Šolski zvonec bo zvonil ob:

Prvi (in tudi ostale šolske dni) dan naj učenci v šolo prinašajo copate za preobuvanje. V garderobi se preobujejo v šolske (hišne) copate. Po šoli se ne gibljejo v istih copatih, v katerih so prišli v šolo.

Učenci matične šole in PŠ Podnanos naj s sabo prinašajo tudi ključe za garderobne omarice. Učenci 3. in 6. razreda matične šole boste ključe prejeli prvi šolski dan. V primeru izgube ključa, se starši obrnite na pomočnico ravnateljice Silvijo Makovec, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede izdelave ključa.

Učenci v šolo in na vse dejavnosti, ki jih organizira šole, ne prinašajo energijskih pijač, alkohola, cigaret, elektronskih cigaret in drugih psihoaktivnih snovi. Prepovedano je tudi vsakršno uživanje prej naštetih stvari.

V lanskem šolskem letu smo prostore šole klimatizirali, kar je privedlo do nižjih temperatur v učilnicah. Tako so lahko sedaj učenke in učenci v učilnicah primerno oblečeni.  

Vsem učencem želimo uspešno in zdravo šolsko leto. Naj bo polno prijetnih trenutkov, nepozabnih šolskih dogodivščin in spodbudnih uspehov.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo ponovnega srečanja.

(Skupno 1.863 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost