041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Športni dan za učence od 6. – 9. razreda – ponedeljek

Jan 25, 2018

V ponedeljek , 29.1.2018 bomo v primeru lepega vremena izvedli Zimski športni dan za učence predmetne stopnje ( 6. – 9. razreda ).
Učenci bodo imeli možnost izbrati med aktivnostjo na snegu – smučanje in pohodom .
Po skupnem sestanku v avli šole, se bomo razdelili v 3 skupine. Smučarji se bodo z avtobusom odpeljali,  ob 8.00 izpred naše šole na smučišče Krvavec , povratek avtobusa bo okrog 16.00 pred šolo. Starše prosimo , da jih ta dan pridete iskat.
Pohodniki 6. in 7. razreda se bodo odpravili proti Erzelju , učenci 8 in 9. razreda pa bodo šli na Škavnico . Vsi pohodniki se pred šolo vrnejo do kosila oz. odhoda šolskih avtobusov.
Vsi učenci naj imajo ustrezno opremo za aktivnost , ki so jo izbrali , smučarji vzamejo s seboj 11€ za smučarsko vozovnico. Malico bomo razdelili na šoli pred odhodom.
Smučarji pa odjavijo kosilo za ta dan.
Vsi učenci , ki se iz zdravstvenih razlogov , ne morejo udeležiti aktivnosti v naravi , bodo ostali na šoli ter spoznavali teoretične vsebine s področja prehrane, zdravja , športa in Prve pomoči.
V primeru slabe vremenske napovedi, bomo športni dan prestavili na ugodnejši termin. Pouk pa bo v tem primeru potekal po ustaljenem urniku.
Aktiv športa Petra Batagelj

Najbolj iskano

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost