041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

V PODNANOSU SPODBUJAMO PRIJATELJSTVO

Apr 24, 2019

Prvošolci smo sodelovali v projektu »Spodbujamo prijateljstvo«. To je projekt Društva za trajnostni razvoj Sobivanje, ki poteka v vrtcih in osnovnih šolah po celi Sloveniji.

V projektu smo sodelovanju s skupino Slončki iz Vrtca Ajdovščina, enota Podnanos. Skupaj smo se pogovarjali o prijateljstvu, prijateljih, odnosih, kaj otrokom pomeni prijateljstvo, česa od prijateljev ne marajo ipd.

Kot pravi prijatelji smo prvošolci obiskali skupino Slončkov, otroci iz vrtca pa so nam obisk vrnili v našem razredu. Ob skupnem druženju smo se naučili pesmico o prijateljstvu, se skupaj igrali ter tudi likovno ustvarjali. S kombinacijo različnih likovnih tehnik, smo se na risalnem listu upodobili in s tem predstavili, kaj nam pomeni dober prijatelj. Likovna dela so nastala v sodelovanju posameznega učenca 1. razreda ter enega otroka iz vrtca.

Čas, ki smo ga v sklopu projekta preživeli skupaj, je zelo hitro minil. Vse od takrat pa smo veseli za trenutke, ki jih lahko skupaj preživimo med rekreativnimi odmori in v času podaljšanega bivanja na igrišču.

Tjaša Kobal

Najbolj iskano

(Skupno 314 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost