041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Zaključek vesele šole

Maj 22, 2018

V Festivalno dvorano na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so v nedeljo, 20.5.2018 organizatorji tekmovanja iz Vesele šole vabili na slovesno prireditev in podelitev najvišjih priznanj in nagrad letošnje najboljše tekmovalce in njihove mentorje. Našo šolo je na najprestižnejši prireditvi za to tekmovanje zastopala zlata veselošolka Lea Fabjan. V podporo smo ji v dvorani bili člani družine in mentorica Nadja Rodman Koradin. Lea je na državnem tekmovanju pravilno odgovorila na vsa vprašanja in si tako še s štirimi drugimi osmošolkami delila prvo mesto v kategoriji za 8.razred.

Poleg uradnega dosežka – zlato priznanje, se je na prireditvi med najboljše po žrebu delilo zanimive nagrade. Lea je bila izžrebana za polet v vetrovniku, nagrado je prispevalo podjetje Aerodium iz Logatca. Lea bo imela tako priložnost v živo preveriti, kakšen je občutek, če te nad tlemi drži le zrak.

Lei čestitamo za uspeh, vas pa vabimo, da se nam na veselošolskih potepanjih po takih in drugačnih temah pridružite prihodnje šolsko leto.

Nadja Rodman Koradin

Najbolj iskano

(Skupno 261 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost