041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

Prešerno po Prešernu

Feb 22, 2019

Tik pred počitnicami so učenci otroškega pevskega zbora Poke in učenci 4.b razreda skupaj z učiteljico povabili starše na krajši koncert, kjer so pokazali svoje recitatorske in pevske veščine.

Med nastopajočimi so bili tudi starejši učenci, ki so dopolnjevali posamezne točke. Ivana Tomažič se je izkazala kot pevka solistka, Jaka Leban pa je spremljal petje s kitaro. Nepogrešljiva pri pevskih nastopih je tudi Ana Poljšak, ki zbor že tretje leto spremlja ob klavirju. Med točkami so učenci recitirali odlomke Prešernovih Lepe Vide in Povodnega moža, Hana in Doroteja pa sta poslušalce v uvodu prijetno pozdravili, v zaključku pa povzeli o načrtih zbora za naslednje mesece.

Zbor čaka še kar nekaj nastopov, gostovanj, revija in še kaj. Starše smo obvestili tudi o intenzivnih vajah v soboto 11.5.2019, ko bomo v spremstvu strokovne sodelavke dodelali naše petje.

Med prisotnimi na koncertu so bili tudi mlajši bratje in sestre, nekateri med njimi so bili še prav otročiči. Veseli smo, da smo s programom uspeli pritegniti pozornost vseh od začetka do konca koncerta. Takemu občinstvu bomo z veseljem še kdaj zapeli!

Nadja Rodman Koradin

Najbolj iskano

(Skupno 337 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost