041 619 125 info@os-vipava.si

Letos se je zaradi lanskih korona okoliščin, tudi 5. razred podal v šolo v naravi. 

Po jutranjem testiranju smo se vsi »negativni«, 5. a, 5. b in 5. razred iz Podnanosa združili v mehurček in se veselo vkrcali na avtobus pred šolo. Vreme je obetalo sončen dan in v zraku je bilo veliko veselja. 

Po poti proti Ankaranu, smo opazovali vetrne elektrarne, bele oblake in se veselili pogleda na oddaljeno morje. 

Avtobus je končno zapeljal med borovce in v prijetno urejeno turistično naselje. Prevzeli smo ključe hišk in veseli ugotavljali, kdo je na kateri številki. 

Po uvodnem plavanju, se je hitro izkazalo kdo je v vodi že prava ribica. Učitelji so nas razdelili na plavalne skupine, ki bodo cel teden skupaj izboljševale plavalno znanje. 

Po slastnem kosilu in popoldanskem počitku, smo imeli tudi pouk. Bil je sicer zelo morsko obarvan, nekaj smo tudi ustvarjali in čas je hitro mineval. 

Popoldan smo v notranjem bazenu uživali v masažnih mehurčkih. Večerja je imela tudi sladico, po njej pa smo se v športnih igrah na obali dodobra razmigali.

Dan je minil kot bi mignil. Po večernem umivanju, pritajenih pogovorih v posteljah in tihem hihitanju so nam učitelji zaželeli še lahko noč in že nas ni bilo več. Kako bo pa jutri? Sporočimo! 

Učenci in učitelji iz ŠVN 

(Skupno 509 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost