041 619 125 info@os-vipava.si

Spoštovani starši, spoštovani učenci.

Na spodnjih seznamih so navedeni delovni zvezki in potrebščine za prihodnje šolsko leto 2022/2023. Izbor delovnih zvezkov, ki jih kupite starši, je potrdil Svet staršev na seji 24. 5. 2022.

Pomembno:

Učna gradiva za učence 1., 2. in 3. razreda financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Preskrbi jih šola. Učenci jih bodo brezplačno prejeli v prvem tednu septembra. Starši nabavite samo potrebščine.

Delovne zvezke za učence od 4. do 9. razreda je potrebno kupiti.

 Za vse potrebščine priporočamo, da jih najprej pregledate in uredite, nato pa dokupite le manjkajoče oz. porabljene. Zaželeno je tudi, da v novem šolskem letu učenci uporabljate zvezke iz preteklega leta, kjer je to mogoče.

Starši lahko šolske potrebščine kupite pri različnih ponudnikih po lastni izbiri – knjigarnah, papirnicah, spletnih ponudnikih, drugih trgovinah. Vodilo za nakup pa naj bodo vedno priporočila aktivov učiteljev.

Vse potrebne učbenike si učenci lahko brezplačno izposodite iz učbeniškega sklada šole v prvih dneh novega šolskega leta. Posebne naročilnice za izposojo niso potrebne.

Prosimo vas, da učbenike zavijete in ob koncu šolskega leta vrnete nepoškodovane. Po 10. členu Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov je uporabnik dolžan poravnati odškodnino, če vrne poškodovan ali uničen učbenik ali ga ne vrne.

Učbenike in delovne zvezke lahko plačate tudi z BON21. Čas za koriščenje je do 30. 6. 2022.

Ravnateljica:

Mojca Pev, mag. mat.

 

 

 

(Skupno 1.646 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost