041 619 125 info@os-vipava.si

Plesna družina ADC je v minulih dneh živela in dihala  z mladimi plesalci, ki so se v Gradcu udeležili svetovnega prvenstva pod okriljem Svetovne plesne organizacije IDO v plesnih zvrsteh hip hop in breakdance  in vrhunsko zastopali  barve domačega kluba ter slovenske plesne reprezentance.

 Plesalci ADC so z doseženimi rezultati na tekmovanju, kjer je sodelovalo 4500 tekmovalcev iz 29 držav, na najlepši način zaokrožili letošnjo sezono plesnih tekmovanj, v kateri tudi sicer ni manjkalo vrhunskih dosežkov. Plesalci ADC so tudi v Gradcu potrdili svojo predanost plesu in neomajno voljo do napredka, za katerim stojita kakovostno delo trenerjev in velika podpora staršev ter podpornikov kluba.  

Le malo je manjkalo, pa bi v sredo v veliki mestni dvorani sredi  Gradca odmevala slovenska  himna, saj se je  otroška skupina Red Storm zavihtela na drugo mesto in postala svetovni podprvak. V skupini plešeta tudi dva učenca osnevne šole Draga Bajca Vipava in to sta Metka Arhar ter Patrick Lisjak, katerima čestitamo hkrati z ostalimi člani skupine.

Metka Arhar pa je tekmovala tudi v kategoriji hip hop otroci male skupine in med mnogimi najboljšimi skupinami na svetu osvojila 26.mesto

Čestitke vsem plesalcem in plesalkam, posebej pa učencem OŠ Draga Bajca Vipava.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost