041 619 125 info@os-vipava.si

Dogodki

Arhivi

Ekskurzija v Baški

Okt 23, 2017

Zaposleni v OŠ Draga Bajca Vipava smo se od 6. 10. do 8. 10. 2017 udeležili ekskurzije – vikenda promocije zdravja in druženja v Baški. Vsi udeleženci smo se v petek popoldan odpeljali v Baško. Zvečer smo imeli skupni večerni sprehod ob obali ter družabni večer. V soboto smo se razdelili v dve skupini in se odpravili na dva težavnostno različna planinska pohoda. Po povratku smo čas namenili spoznavanju obmorskega kraja,  plavanju v bazenu in morju ter druženju med člani kolektiva.  Po večerji je sledil družabni večer ob socialnih in družabnih igrah, glasbi, klepetu, smehu, »tkanju« pozitivnih odnosov  med sodelavci…

V nedeljo smo se vsi udeleženci odpravili na skupni planinski pohod s ciljem v Stari Baški. Naša vodiča in vodnika pohodov sta bila ga. Sonja Simonič Puc in zunanji sodelavec g. Erik Simonič. Poskrbela sta, da smo vsi varno in uspešno osvojili vrhove in prišli do cilja. Iz Stare Baške smo se z ladjico odpeljali do otoka Grgur, kjer smo si ogledali ostanke ženskih zaporov. Po postanku smo se vrnili v Baško, od tam pa proti domu.

V Vipavo smo prispeli v večernih urah. Poslovili smo se z novimi skupnimi doživetji in pozitivno energijo za premagovanje vsakodnevnih službenih obveznosti. Vsi smo si bili enotni v želji, da tudi v bodoče organiziramo dneve  promocije zdravja in druženja za člane našega kolektiva.

 

Najbolj iskano

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost