041 619 125 info@os-vipava.si

Arhivi

NASTOP OTROŠKEGA PEVSKEGA ZBORA PŠ PODNANOS V PRISTANU

Mar 15, 2018

V soboto, 10.3.2018, smo z nastopom Otroškega pevskega zbora podružnične šole Podnanos (OŠ Draga Bajca Vipava) popestrili jutro oskrbovancem doma Pristan v Vipavi in jih s tem zelo razveselili. Nekateri oskrbovanci so tudi zapeli z nami, marsikateremu pa se je utrnila solza ganjenosti, ko so jim ljudske pesmi, ki so jim še posebno blizu, pričarale spomine na otroštvo, mladost, domačo hišo… Pevski zbor sta spremljala mlada kitarista Patrik in Neža Vidic. Prisrčen aplavz po vsaki pesmi je bil zelo zgovoren. Mnogi oskrbovanci doma Pristan so se nam po nastopu tudi osebno zahvalili.

Nastop je bil prijazno darilo ženskam od 8. marcu, dnevu žena ter 10. marcu, dnevu 40 mučencev ali kot radi rečemo, prazniku moških.

V Pristan smo prišli na povabilo Mojce Trdan, vodje delovne terapije, s katero smo že v preteklosti večkrat sodelovali. Glede na krasne odzive oskrbovancev in zaposlenih smo na vprašanje, če lahko naslednje leto spet računajo na nas, odgovorili pritrdilno.

Naslednji nastop pevskega zbora bo že čez en mesec. To bo nastop na občinski reviji NAŠA POMLAD 2018, na katero se že intenzivno pripravljamo.


Vida Trošt Vidic

Najbolj iskano

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost